Владимир Вдовиченков

Владимир Вдовиченков
List of movies starring Владимир Вдовиченков. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
46
Height1.85 meter
Born13.08.1971
Place of birthGusev, Russia Russia
Zodiac signLeo

Filmography

Actor

Leviathan (2014)
Дмитрий
August Eighth (2012)
президент России
Тарас Бульба (2009)
Остап
(2007)
Володя
(2007)
Скиф
Paragraf 78 - Film vtoroy (2007)
Скиф
Bummer 2 (2006)
Кот
Бумер (2003)
Костян «Кот»
(1999)
охранник
(2013)
Владимир Шмаков
(2012)
Плешко
(2012)
Вячеслав Толстопятов
Brigada (2002)
Фил
(2007)
Иван Шатов
(2012)
Михаил Сорокин
360 (2012)
Sergei
Если бы я тебя любил... (2010)
Павел Нескучный
(2013)
майор Воротынников
(2010)
(2014)
Иван Федорович Стрельников
(2011)
ведущий
(2012)
(2014)
адвокат
(2015)
(2013)
(2003)
«опекун»
(2008)
(2000)
(2004)
Геннадий Нечаев
(2005)
Дёмин
(2001)
Коля-афганец
(2000)
(2004)
Сергей Чумаков
(2008)
Владимир Толмачев
(2005)
(2009)
Стас
(2004)
майор Василий Быков
(2009)
Влад
(2012)
аквалангист (новелла «Солярий»)
(2003)
(2010)
Сергей Демидов
(2002)
(2009)
Алексей Кромов
(2001)
Contacts
SimilarMoviesDB