Владимир Антоник

Владимир Антоник
List of movies starring Владимир Антоник. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
65
Born13.02.1953
Place of birthSlonim, Belarus Belarus
Zodiac signAquarius

Filmography

Actor

(2010)
Вышата
Молодой Волкодав (2007)
воевода
Князь Владимир (2004)
Император, озвучка
The Man in the Iron Mask (1998)
All Dogs Go to Heaven 2 (1996)
(1991)
Ванька Перстень
(1985)
Ратибор
(2009)
отец Паисий
Универ (2008)
Predator 2 (1990)
Hard to Kill (1990)
(1992)
Маврикий Николаевич
(2012)
закадровый текст, озвучка
(2011)
генерал
(2015)
Матвей Громов
(2008)
(2009)
Берестов
(2009)
Владимир Томский
Fire Down Below (1997)
(1997)
(1994)
(1992)
Краснов
(2008)
Яков Гнедич
(1996)
редактор газеты
Contacts
SimilarMoviesDB