Валентина Теличкина

Валентина Теличкина
List of movies starring Валентина Теличкина. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
73
Born10.01.1945
Place of birthArzamas, Russia Russia
Zodiac signCapricorn

Filmography

Actor

(1999)
Валя Орефьева
(1987)
незнакомка
It Can't Be! (1975)
Катерина, невеста (новелла «Свадебное происшествие»)
(1970)
Валя
(1968)
Оля
(2005)
мать Есенина
Brigada (2002)
мать Саши Белого
(1998)
Ирина
(2013)
(2014)
(2013)
Паня
(2011)
(2013)
Зина в старости
(2004)
судья
(1991)
Рита Артемьевна
(1997)
(2009)
мать Николая Гоголя
(1992)
Зоя Александровна
(2006)
Галина
(2000)
играет саму себя
Contacts
SimilarMoviesDB