Владимир Зельдин

Владимир Зельдин
List of movies starring Владимир Зельдин. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Soviet Park (2006)
камео
(1997)
дедушка
Десять негритят (1987)
судья Уоргрейв
(1983)
(1979)
Артур Берлинг
(1978)
Мелиот - король Перадора / Диммок
(1976)
обергофмейстер
(1961)
Люченцио
(1956)
Николаев, клоун Топ
(2011)
Николай Николаевич, отец Ольги Николаевны
(2010)
Николай Николаевич, отец Ольги Николаевны
(1998)
Вася Резаный
(2005)
играет самого себя
(2006)
профессор Арсений Петрович
(2006)
(1997)
мистер Сполдинг
(1999)
Идкинд
(1991)
Пал Палыч
(2006)
тесть Бориса
(2000)
играет самого себя
Contacts
SimilarMoviesDB