Владимир Меньшов

Владимир Меньшов
List of movies starring Владимир Меньшов. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
78
Height1.75 meter
WifeВера Алентова
Born17.09.1939
Place of birthBaku, Azerbaijan Azerbaijan
Zodiac signVirgo

Filmography

Actor

Möbius (2013)
Cherkachin
Легенда №17 (2012)
Балашов
Generation P (2011)
Фарсук Сейфуль-Фарсейкин
(2011)
деда Валера
О чём еще говорят мужчины (2011)
Лев Николаевич Толстой
(2010)
Трёхголович
Каникулы строгого режима (2009)
Николай Филиппович Вышкин
(2009)
Олег Генрихович (Биограф)
Код апокалипсиса (2007)
Харитонов
(2005)
Гессер
Ночной дозор (2004)
Гессер
(1999)
купец Сатановский
(1999)
Спартак
(1996)
Меньшиков
(1991)
Иван Иванович Нахлобучко
(1988)
прокурор
(1988)
(1987)
Павел Голиков
(1986)
гость на дне рождения
(1982)
Потапов
(2013)
Николай Тимофеевич Трофимов
(2008)
играет самого себя, гость
(2008)
играет самого себя, гость
Ликвидация (2007)
Жуков
(2007)
Калязин
(2004)
Калязин
(2004)
Отец Веры
(2010)
Владимир Андреевич
(2015)
(2015)
профессор Добролюбов
(2015)
(2012)
Сундуков Михаил Петрович
(2014)
граф Алексей Бестужев
(2010)
Брагин Петр Кузьмич
Роковая роль Александра Фатюшина (2011)
играет самого себя
(2014)
Леонид
(2005)
Устинов
(2013)
(2010)
(2006)
Лев Ильич Шаров
(2013)
Юра в старости
(2006)
(2003)
Лев Ильич Шаров
(2002)
министр МВД
(2005)
генерал
(2007)
Андреич
(2002)
полковник Егоров
(2008)
Бывший
(2007)
Президент России
(1999)
генеральный прокурор
(2004)
Новожилов
(1990)
Виктор Викторович
(1992)
Георгий Константинович Жуков
(1993)
отец Миши
(2003)
(2007)
(2009)
дед Роман
(1992)
(1998)
(2001)
губернатор
(1993)
(2007)
Ярослав Иванов
(1993)
(2000)
играет самого себя

Producer

(2012)
(1999)
(2014)
(2009)
генеральный продюсер
(2014)
(1999)

Director

(1984)
Moscow does not believe in tears (1979)
(1976)
(1995)
(2000)
Contacts
SimilarMoviesDB