Владимир Герасимов

Владимир Герасимов
List of movies starring Владимир Герасимов. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
67
Born31.08.1950
Place of birthMoscow, Russia Russia
Zodiac signVirgo

Filmography

Actor

Aurora (2006)
Богдан Савченко
City of Angels (1998)
(1979)
Маслаков
(1976)
мл. сержант Мятников
(1971)
лейтенант Кругликов
Supernatural (2005)
Babylon 5 (1994)
The Glimmer Man (1996)
Hard to Kill (1990)
(2010)
Гудионов, серия « Личный шофер »
(2010)
(2003)
владелец иномарки
(2001)
лейтенант
(2006)
антиквар
(2006)
Владимир Гашковский
Contacts
SimilarMoviesDB