Виталий Коваленко

Виталий Коваленко
List of movies starring Виталий Коваленко. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
43
Born09.09.1974
Zodiac signVirgo

Filmography

Actor

Battalion (2015)
полковник Бороздин
(2012)
Денис Рыбаков
(2008)
(2007)
Сергей Курбатов
(2011)
(2005)
Наполеон Бонапарт
(2001)
химик
(2013)
Наполеон
(2012)
Глушко
Тульский Токарев (2010)
Гороховский
(2011)
Владимир Марусов
(2010)
Ярослав Малич
(2014)
Командор
(2013)
Борисыч
(2015)
Олег Скворцов
(2013)
Ярослав Витольдович Малич
(2005)
Николай Гумилев
(2012)
Ярослав Малич
(2003)
Борис
(2014)
Дамир Хусаинов
(2007)
Павел Смирнов
(2005)
Митрофан
(2009)
(2009)
Валерий Алексеевич Васильев, следователь КГБ
(2012)
Юра Гросс
(2008)
Андрей
Contacts
SimilarMoviesDB