Vérane Frédiani

List of movies starring Vérane Frédiani. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Producer

Las brujas de Zugarramurdi (2013)
сопродюсер
Secuestrados (2010)
Balada triste de trompeta (2010)
Celda 211 (2009)
сопродюсер
À l'intérieur (2007)
Musarañas (2014)
ассоциированный продюсер
The Oxford Murders (2007)
продюсер (в титрах: Verane Frediani)
Livide (2011)
As Luck Would Have It (2011)
сопродюсер (в титрах: Verane Frediani)
Mala (2013)
El desconocido (2015)
сопродюсер
Crimen ferpecto (2004)
ассоциированный продюсер
El Niño (2014)
сопродюсер
Extinction (2015)
сопродюсер
Contacts
SimilarMoviesDB