Uli Hanisch

Uli Hanisch
List of movies starring Uli Hanisch. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Design

Cloud Atlas (2012)
постановщик
Season of the Witch (2011)
постановщик
The International (2009)
постановщик
Perfume: The Story of a Murderer (2006)
постановщик
Stauffenberg (2004)
постановщик
Boat Trip (2002)
Heaven (2002)
постановщик
The Experiment (2001)
Der Krieger und die Kaiserin (2000)
постановщик
Aimée & Jaguar (1998)
Winterschläfer (1997)
Das deutsche Kettensägen Massaker (1990)
постановщик
3 (2010)
постановщик
In Secret (2013)
постановщик
Hotel Lux (2011)
постановщик
Anonyma - Eine Frau in Berlin (2008)
постановщик
Das Wunder von Bern (2003)
постановщик
Bookies (2003)
постановщик

Writer

(1994)

Actor

Mutters Maske (1988)
Contacts
SimilarMoviesDB