Ugo Tognazzi

Ugo Tognazzi
List of movies starring Ugo Tognazzi. Filmography ordered by movie release dates.
WifeFranca Bettoia

Filmography

Actor

La terrazza (1979)
Amedeo
La grande bouffe (1973)
Ugo
Il Maestro e Margherita (1972)
Nikolaj Afanasijevic Maksudov «Maestro»
Porcile (1969)
Herdhitze
The Battle of the Three Kings (1990)
Карло ди Пальма
Arrivederci e grazie (1988)
Carlo
La tragedia di un uomo ridicolo (1981)
Primo Spaggiari
Les séducteurs (1980)
Armando (segment 'Armando's Notebook')
La cage aux folles (1978)
Renato Baldi
Casotto (1977)
Alfredo Cerquetti
L'udienza (1972)
Aureliano Diaz
The Conspirators (1969)
Cardinal Agostino Rivarola
Barbarella (1968)
Mark Hand
Il magnifico cornuto (1964)
Andrea Artusi
Liolà (1964)
Liolà
Il giorno più corto (1963)
Pecoraio
Ro.Go.Pa.G. (1962)
Togni (segment 'Il pollo ruspante')
L'incantevole nemica (1953)
Direttore della fabbrica
L\'ingorgo (1979)
Professor
Touche pas à la femme blanche (1973)
Mitch
Viva Italia! (1977)
Tolérance (1989)
Marmant
L'harem (1967)
играет самого себя, в титрах не указан
Totò nella luna (1958)
Achille Paoloni
La cambiale (1959)
Alfredo Balzarini
Sua Eccellenza si fermò a mangiare (1961)
Ernesto
Una moglie americana (1965)
Riccardo Vanzi
Contacts
SimilarMoviesDB