Simone Signoret

Simone Signoret
List of movies starring Simone Signoret. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
96
Height1.68 meter
HusbandYves Montand
Ив Аллегре (divorced)
Born25.03.1921
Place of birthWiesbaden, Germany Germany
Zodiac signAries

Filmography

Actor

Nuovo Cinema Paradiso (1988)
Alice Aisgill, хроника, в титрах не указана
Barabba (1961)
в титрах не указана
Room at the Top (1958)
Alice Aisgill
Les diaboliques (1954)
Nicole Horner
Thérèse Raquin (1953)
Thérèse Raquin
Langlois (1970)
играет саму себя
Mr. Freedom (1969)
Cameo appearance, в титрах не указана
The Sea Gull (1968)
Arkadina, an actress
Games (1967)
Lisa Schindler
Paris brûle-t-il? (1966)
Cafe Owner
The Deadly Affair (1966)
Elsa Fennan
The Love Goddesses (1965)
играет саму себя, хроника
Ship of Fools (1965)
La Condesa
Il giorno più corto (1963)
Unconfirmed
Term of Trial (1962)
Anna
Rude journée pour la reine (1973)
Jeanne
La chair de l'orchidée (1975)
Lady Vamos
Boléro (1942)
Une employée de maison de couture, в титрах не указана
Les visiteurs du soir (1942)
Extra, в титрах не указана
Le voyageur de la Toussaint (1942)
Extra, в титрах не указана
Adieu Léonard (1943)
La gitane, в титрах не указана
L'ange de la nuit (1944)
Une étudiante, в титрах не указана
Without Leaving an Address (1951)
Une journaliste, в титрах не указана
Le joli mai (1963)
Le fond de l'air est rouge (1977)
рассказчик, озвучка
Des terroristes à la retraite (1985)
Récitante / рассказчик, озвучка
Le prince charmant (1941)
Béatrice devant le désir (1944)
Liliane Moraccini
Service de nuit (1944)
La danseuse à la taverne
Le mort ne reçoit plus (1943)
La maitresse de Firmin
La boîte aux rêves (1945)
Une femme, в титрах не указана
Les démons de l'aube (1946)
Lily, la cabaretière
Le couple idéal (1946)
Annette
Back Streets of Paris (1946)
Gisele
Fantômas (1947)
Hélène
Dédée d'Anvers (1948)
Dédée
Against the Wind (1948)
Michèle
Impasse des Deux Anges (1948)
Anne-Marie / Marianne
Swiss Tour (1950)
Yvonne
Manèges (1950)
Dora
La ronde (1950)
Léocadie, la prostitutée
Le traqué (1950)
Denise Vernon
Gunman in the Streets (1950)
Denise Vernon
Ombre et lumière (1951)
Isabelle Leritz
Casque d'or (1952)
Marie 'Casque d'Or'
Mutter Courage und ihre Kinder (1955)
Yvette, Lagerhure
La mort en ce jardin (1956)
Djin
Un matin comme les autres (1956)
Janine Alix
Die Windrose (1957)
Les sorcières de Salem (1957)
Elisabeth Proctor
Les mauvais coups (1961)
Roberte
Adua e le compagne (1960)
Adua Giovannetti
Le jour et l'heure (1963)
Therese Dutheil
Dragées au poivre (1963)
Madame Geneviève
Compartiment tueurs (1965)
Eliane Darrès
Army of Shadows (1969)
Mathilde
L'américain (1969)
Léone
L'aveu (1970)
Mme L. / Lise London
Comptes à rebours (1971)
Léa
Le chat (1971)
Clémence Bouin
La veuve Couderc (1971)
Veuve Couderc Tati
Les granges brûlées (1973)
Rose
La vie devant soi (1977)
Madame Rosa
Judith Therpauve (1978)
Judith Therpauve
An Adolescent Girl (1979)
Mamie
Chère inconnue (1980)
Louise Martin
Guy de Maupassant (1982)
Maupassant's mother
L'étoile du Nord (1982)
Mme Louise Baron
Amours célèbres (1961)
Jenny (segment 'Jenny de Lacour')
Marilyn, dernières séances (2008)
играет саму себя, хроника
Contacts
SimilarMoviesDB