Pilar Benito

List of movies starring Pilar Benito. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Producer

7 días en La Habana (2012)
исполнительный продюсер
Celda 211 (2009)
исполнительный продюсер
Habitación en Roma (2009)
исполнительный продюсер
Che: Part One (2008)
ассоциированный продюсер
Che: Part Two (2008)
ассоциированный продюсер
Le moine (2011)
исполнительный продюсер
También la lluvia (2010)
исполнительный продюсер
Bon appétit (2010)
сопродюсер
Invasor (2012)
исполнительный продюсер
Hijos de las nubes, la última colonia (2012)
исполнительный продюсер
Carne de neón (2010)
исполнительный продюсер
La zona (2007)
исполнительный продюсер
Contacts
SimilarMoviesDB