Philip Hersh

Philip Hersh
List of movies starring Philip Hersh. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Ong Bak 3 (2010)
дополнительные голоса, озвучка
Banlieue 13 Ultimatum (2009)
Roland, озвучка
Merantau (2009)
Ratger, озвучка
Let the Right One In (2008)
дополнительные голоса, в титрах не указан
Chibi (2008)
Emperor Han, озвучка
Timecrimes (2007)
Radio Announcer, озвучка, в титрах не указан
Fong juk (2006)
Tai, озвучка
Any Given Sunday (1999)
Shark's Mascot, в титрах не указан
Strike the Tent (2005)
дополнительные голоса, в титрах не указан
Sofies verden (1999)
дополнительные голоса (English Dub), озвучка
(2014)
Businessman
Beautiful & Twisted (2014)
Hero Patron, в титрах не указан
Pete Smalls Is Dead (2010)
Laughing Businessman, в титрах не указан
When Aliens Attack (2011)
News Correspondent
(2011)
Boss, озвучка
The Bodyguard (2004)
дополнительные голоса, озвучка, в титрах не указан
Tie saam gok (2007)
Wen, озвучка
The Bodyguard 2 (2007)
дополнительные голоса (English Dub), озвучка
Gwoemul (2006)
дополнительные голоса, озвучка
Pecado Capital (1998)
Nelio (English Dub) (1998), озвучка
Puen yai jon salad (2008)
Tuk Rahman / Black Raven, озвучка
Chawu (2009)
Police Officer Kim, озвучка, английская версия
Suave Veneno (1999)
Eliseo (1999), озвучка
Contacts
SimilarMoviesDB