Петр Томашевский

Петр Томашевский
List of movies starring Петр Томашевский. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
35
Height1.87 meter
Born04.02.1982
Place of birthSverdlovsk, Russia Russia
Zodiac signAquarius

Filmography

Actor

(2010)
Роман
(2006)
Стас
(2005)
Большаков
(2011)
Сонин
(2007)
Ваня
(2013)
(2011)
(2011)
Сенька
(2011)
(2012)
(2010)
Леха Скрыльников
Королева бандитов 2 (2014)
Гриша Ефремов
(2010)
Митя, музыкант
(2013)
Данилин
(2012)
Иван и Толян (2011)
(2008)
лейтенант Вершинин
(2004)
Васильев
(2004)
(2009)
Мишка
(2008)
Владимир Первухин
(2009)
Пётр
(2009)
Ильдар Фаткулин, лейтенант
(2013)
(2005)
(2012)
Contacts
SimilarMoviesDB