Петар Зекавица

Петар Зекавица
List of movies starring Петар Зекавица. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Stalingrad (2013)
Юргенс
(2012)
(2011)
переводчик Брандт
(2011)
немец
(2011)
Петр
(2009)
Дорохин Валентин Васильевич, преподаватель боевого устава
(2005)
Ханс Крамер
(2013)
Махмуд
(2014)
Лазарь Гангрел
(2015)
Артем
(2013)
Франц Саурих
(2014)
Освальд Рейнер
(2010)
Луи
(2014)
(2014)
(2011)
Гюнтер
(2010)
Александр Фролов
Две легенды (2014)
(2012)
Эдик
(2011)
Тофтой
(2014)
Лазарь
(2011)
капитан Хоффман
(2009)
художник Кирилл
(2013)
англичанин
(2015)
(2013)
The Hero (2016)
Михайленко
(2008)
(2008)
(2010)
немецкий офицер
(2005)

Producer

(2015)
генеральный продюсер
Contacts
SimilarMoviesDB