Pedro Almodóvar

Pedro Almodóvar
List of movies starring Pedro Almodóvar. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Producer

Relatos salvajes (2014)
El último verano de la Boyita (2009)
исполнительный продюсер
The Secret Life of Words (2005)
My Life Without Me (2003)
исполнительный продюсер
El espinazo del diablo (2001)
исполнительный продюсер
Shampoo Horns (1998)
Mi nombre es sombra (1996)
ассоциированный продюсер
Pestañas postizas (1982)
El Clan (2015)
La mujer sin cabeza (2008)
La niña santa (2004)
исполнительный продюсер

Director

The Skin I Live In (2011)
Los abrazos rotos (2009)
Volver (2006)
Bad Education (2004)
Talk to Her (2002)
Todo sobre mi madre (1999)
Átame! (1989)
Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)
La ley del deseo (1986)
Matador (1986)
Los amantes pasajeros (2013)
Carne trémula (1997)
La flor de mi secreto (1995)
Kika (1993)
Tacones lejanos (1991)
¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (1984)
Entre tinieblas (1983)
Laberinto de pasiones (1982)
Pepi, Luci, Bom and Other Girls Like Mom (1980)
Folle... folle... fólleme Tim! (1978)
Salomé (1978)
Muerte en la carretera (1976)
Sea caritativo (1976)
Blancor (1975)
La caída de Sódoma (1975)
Homenaje (1975)
(1975)
Film político (1974)

Actor

Arrebato (1979)
Gloria, озвучка, в титрах не указан
(1979)
The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema (2002)
играет самого себя, хроника
Madonna: Truth or Dare (1991)
играет самого себя
The 82nd Annual Academy Awards (2010)
играет самого себя - презентатор: Best Foreign Language Film
The 69th Annual Golden Globe Awards (2012)
играет самого себя - номинант: Best Foreign Language Film
Life Remote Control (2011)
играет самого себя
TV Festival Du Cannes 2011 (2011)
играет самого себя
La noche de los Oscar (2010)
играет самого себя
The 72nd Annual Academy Awards (2000)
играет самого себя - победитель: Best Foreign Language Film
80s (2005)
играет самого себя
Corazón de... (1997)
играет самого себя
The 75th Annual Academy Awards (2003)
играет самого себя - победитель: Best Original Screenplay / Nominee: Best Director
The 60th Annual Golden Globe Awards (2003)
играет самого себя - победитель: Best Foreign Language Film
Contacts
SimilarMoviesDB