Пэтти Эндрюс

List of movies starring Пэтти Эндрюс. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Road to Rio (1947)
Patty, в титрах не указана
(1975)
Patty, хроника
Little Toot (1954)
Patty Andrews, озвучка
Melody Time (1948)
играет саму себя / Patty Andrews, озвучка
Follow the Boys (1944)
Patty
Hollywood Canteen (1944)
Patty Andrews, в титрах не указана
Give Out, Sisters (1942)
Patty
(1942)
Patty Andrews
(1942)
Patty Andrews
(1941)
играет саму себя
In the Navy (1941)
Patty Andrews, в титрах не указана
Buck Privates (1941)
Patty Andrews
(1940)
Patty
The Phynx (1970)
Patty Andrews
How\'s About It (1943)
Patty Andrews, в титрах не указана
The Gong Show Movie (1980)
Patty Andrews - Singer
(1954)
играет саму себя
(1994)
играет саму себя, хроника
The 55th Annual Grammy Awards (2013)
играет саму себя - In Memoriam, хроника
Contacts
SimilarMoviesDB