Ольга Остроумова

Ольга Остроумова
List of movies starring Ольга Остроумова. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
70
HusbandВалентин Гафт
Born21.09.1947
Place of birthBuguruslan, Russia Russia
Zodiac signVirgo

Filmography

Actor

Легенда №17 (2012)
в титрах не указана
Адмиралъ (2008)
Дарья Федоровна Каменская/Омирова
Snake Source (1997)
Тамара Георгиевна
(1992)
Евгения Ростиславовна Чепалина
(1979)
Марина, дочь профессора Смирновского
The Dawns Here Are Quiet (1972)
Женя Комелькова
We'll Live Till Monday (1968)
Рита Черкасова
Admiral (2009)
Дарья Федоровна
(2008)
Урусова
(2005)
Маргарита Жданова
(2004)
озвучка
(2003)
Мария Долгорукая
(2002)
Маша
(2011)
(2010)
играет саму себя
(2004)
мать Глеба
(2003)
Мария Григорьева в зрелости
(2003)
Алена Зуева
(2004)
Мария
(2014)
Марина Александровна
(2006)
Надя Гринёва
(1993)
Галина Георгиевна
(2003)
Ада Дмитриевна
(1990)
(1997)
Полина
(2000)
играет саму себя
Contacts
SimilarMoviesDB