Наталия Солдатова

Наталия Солдатова
List of movies starring Наталия Солдатова. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
38
Height1.62 meter
Born11.02.1979
Place of birthMoscow, Russia Russia
Zodiac signAquarius

Filmography

Actor

(2008)
Анжела
Девять жизней Нестора Махно (2006)
Винцента Данилевская
(2012)
Ирина Коваль
(2010)
Юля
(2011)
Светлана
(2014)
Светлана
(2013)
(2013)
Марина
(2012)
(2008)
Наташа
(2003)
Аля
(2008)
Люся
(2004)
Люся
(1999)
стюардесса
(2005)
Наташа
Contacts
SimilarMoviesDB