Марина Яковлева

Марина Яковлева
List of movies starring Марина Яковлева. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
58
HusbandАндрей Ростоцкий (divorced)
Валерий Сторожик (divorced)
Born01.04.1959
Place of birthWinter, Russia Russia
Zodiac signAries

Filmography

Actor

(2014)
мать Феди
The Irony of Fate 2 (2007)
жена обывателя
(1988)
принцесса Мария-Луиза
(1985)
Жар-птица
The Sixth (1981)
Елизавета
(1980)
Наташа Круглова, старшая дочь
(2010)
(2006)
Рая
(2004)
Клава
(2010)
Катерина
(2010)
Зоя Прокопец, мать Ивана
(2014)
Надежда Васильевна
(2011)
(2011)
(2014)
Галина Тимофеевна, мать Вити
(2010)
мама Ани Панфиловой
(2012)
тетя Лена
(2013)
Лиза
(2005)
Зина
(2008)
мать Лизы Савиной
(2009)
мать Сони
(2008)
мать Марины
(2006)
(2008)
Людмила Борисовна
(2008)
Марфа Остерман
(2001)
Марфа Остерман
(2001)
Марфа Остерман
(2004)
Агаша
(2003)
Марфа Остерман
(2008)
Катруся
(2003)
Марфа Остерман
(2005)
(2001)
Ирина Петровна Швиденко
(2002)
(1991)
1 горничная
(2009)
Зоя Владимировна
(2003)
Валькирия
(2013)
Наталья Федоровна Петрунина
(2012)
(2008)
Лидия
(2010)
Ирина
(2007)
мама Маши
(2007)
(1990)
(1984)
Люба
(2013)
Татьяна Николаевна
Contacts
SimilarMoviesDB