Marie-France Pisier

Marie-France Pisier
List of movies starring Marie-France Pisier. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Dombais et fils (2007)
Cléopâtre
Dans Paris (2006)
La mère
Chanel Solitaire (1981)
Gabrielle «Coco» Chanel
Le fantôme de la liberté (1974)
Mme Calmette / Mrs. Calmette
L'écume des jours (1968)
Alise
L'as des as (1982)
Gaby Delcourt
(1998)
Producer
Le Temps retrouvé (1999)
Madame Verdurin
Tous les jours dimanche (1994)
Marion
La note bleue (1991)
George Sand
Les nanas (1985)
Christine
The Magic Mountain (1982)
Clawdia Chauchat
French Postcards (1979)
Madame Catherine Tessier
L'amour en fuite (1979)
Colette Tazzi
Les apprentis sorciers (1977)
Madame Umlaut
Baisers volés (1968)
Colette Tazzi, в титрах не указана
L'amour à vingt ans (1962)
Colette (segment 'Antoine et Colette')
The Hot Touch (1981)
Dr. Simpson
Barocco (1976)
Nelly
François Truffaut: Stolen Portraits (1993)
играет саму себя
The Other Side of Midnight (1977)
Noelle Page
La donna giusta (1982)
BeBe
Il reste du jambon? (2010)
Nicole Lacroix
Combat d'amour en songe (2000)
L'inconnue
Pourquoi pas moi? (1999)
Irene

Director

Le bal du gouverneur (1990)
Comme un avion (2002)
Contacts
SimilarMoviesDB