Марат Башаров

Марат Башаров
List of movies starring Марат Башаров. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
43
Height1.84 meter
Born22.08.1974
Place of birthMoscow, Russia Russia
Zodiac signLeo

Filmography

Actor

Battalion (2015)
Александр Керенский
(2011)
Самохвалов
(2010)
Лже-Власов
(2008)
Толя-слесарь
Юленька (2008)
Андрей Белов
(2007)
Воевода
(2007)
«Стоматологи»
(2006)
Карась
(2006)
Мистер
(2005)
Митя Гриднев
(2004)
Петр Орлов
(2002)
Кошкин
(2000)
Мишка
(1999)
Игорь Зворыгин
(1998)
Полиевский
Burnt by the Sun (1994)
танкист, в титрах не указан
(2011)
(2010)
Антон
(2008)
играет самого себя
(2006)
Митя Гриднев
(2005)
Штольц
(2004)
Женя
(2010)
(2012)
Багратион
(2010)
Думай как женщина (2013)
Fotograf (2014)
(2011)
энтузиаст-воздухоплаватель
(2010)
Анна Герман. Тайна белого ангела (2012)
Валентин Лавришин
(2014)
Антон Добряков
(2013)
Андрей
(2012)
Отстегните ремни (2012)
Макс
(2013)
Игорь Николаевич Шевелёв
(2014)
Павловский
(2007)
Юра Краско
(2007)
Юра Краско
(2005)
Николай I
(2011)
Сергей
(2000)
Женя, новелла «Гипноз»
(2006)
Сергей Городецкий
(2000)
Антон Антонович Загорецкий
(2007)
Герман, кардиохирург
(2002)
Гена
(2002)
Саша Каплевич
(2008)
подполковник Власов
(2005)
Неклясов Дмитрий, заместитель Извольского
(2000)
Иван Столбов
(2001)
Андрей
The Hero (2016)
Барон
(2010)
Антон Пономарёв / Анкур Сараф
(2008)
продавец овец
(2006)
Леонид Утесов
(2004)
Женя
(2008)
Любавин
(2006)
Дмитрий Тризняк
(2008)
(2004)
Гоша Кикидис
(2009)
Эдик Бауров
(2004)
(2009)
Филатов
(2008)
Contacts
SimilarMoviesDB