Manolo Solo (в титрах: Manuel Solo)

Manolo Solo (в титрах: Manuel Solo)
List of movies starring Manolo Solo (в титрах: Manuel Solo). Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Caníbal (2013)
Vecino
Biutiful (2009)
Médico
Celda 211 (2009)
Director cárcel
Pan's Labyrinth (2006)
Garcés
La flaqueza del bolchevique (2003)
Francisco
Un paso adelante (2002)
Verbo (2011)
Profesor
La isla mínima (2014)
Periodista El Caso
Asesinos inocentes (2015)
Fiscal
Amador (2010)
Cura
Elsa y Fred (2005)
Doctor 2
Contacts
SimilarMoviesDB