Максим Митяшин

Максим Митяшин
List of movies starring Максим Митяшин. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
37
Height1.80 meter
Born17.11.1980
Place of birthKaraganda, Kazakhstan Kazakhstan
Zodiac signScorpio

Filmography

Actor

Battalion (2015)
Васильков
(2011)
Ростов
(2011)
Максим Кольцов
(2010)
актер
(2012)
продавец оружия
(2011)
Лунин
(2011)
милиционер в засаде
(2013)
частный детектив
(2011)
стилист
(2012)
Игорь, охотник
(2013)
Максим Кольцов
(2010)
Константин
(2012)
Нефедов
Contacts
SimilarMoviesDB