Luis Tosar

Luis Tosar
List of movies starring Luis Tosar. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
46
Height1.76 meter
Born13.10.1971
Place of birthLugo, Spain Spain
Zodiac signLibra

Filmography

Actor

Mientras duermes (2011)
César
Mr. Nice (2010)
Craig Lovato
Celda 211 (2009)
Malamadre
The Limits of Control (2008)
Man with Violin
Miami Vice (2006)
Montoya
Inconscientes (2004)
Salvador
La flaqueza del bolchevique (2003)
Pablo López
Sin noticias de Dios (2001)
Police officer
Musarañas (2014)
Padre
Semana Santa (2002)
Antonio
Visionarios (2001)
Delegado del gobierno
Lope (2010)
Fray Bernardo
Ma ma (2015)
Arturo
También la lluvia (2010)
Costa
Crebinsky (2011)
Comandante
Actrices (2011)
играет самого себя
O Apóstolo (2012)
Xavier, озвучка
(2010)
играет самого себя / Malamadre, хроника
A Gun in Each Hand (2012)
L.
La comunidad (2000)
Gómez
Te doy mis ojos (2003)
Antonio
El desconocido (2015)
Carlos
El Niño (2014)
Jesús
One Day in Europe (2005)
Deportivo Fan
Los lunes al sol (2002)
Contacts
SimilarMoviesDB