Louis Malle

Louis Malle
List of movies starring Louis Malle. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Director

Damage (1992)
Crackers (1983)
Pretty Baby (1977)
Viva Maria! (1965)
Le monde du silence (1956)
Vanya on 42nd Street (1994)
Au revoir les enfants (1987)
Alamo Bay (1985)
Atlantic City (1980)
Lacombe Lucien (1973)
Histoires extraordinaires (1968)
My Dinner with Andre (1981)
Vie privée (1962)
The Fire Within (1963)
Ascenseur pour l'échafaud (1957)

Actor

(1975)
играет самого себя, в титрах не указан
The 68th Annual Academy Awards (1996)
играет самого себя - трибьют памяти, хроника
La vie de bohème (1992)
Gentleman

Writer

Shikeidai no erebêtâ (2010)
рассказ
Contacts
SimilarMoviesDB