Константин Карасик

Константин Карасик
List of movies starring Константин Карасик. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
41
Height1.71 meter
Born08.06.1976
Zodiac signGemini

Filmography

Actor

(2009)
Андрей
Папины дочки (2007)
учитель спец школы для одарённых детей
(2006)
Каблуков
(2004)
Звонарёв
(2010)
Василий, приемный сын Веры и Виктора
(2012)
Павел Гремин
(2012)
Кирилл
(2006)
Толстяк
(2006)
Белов
(2006)
водитель Гена
(2003)
Михаил
(2006)
Дмитрий Гальперин
(2003)
оперативник
(2005)
эпидемиолог
(2007)
начальник Полины
(2008)
Илья Маран, партнер Ивана
Contacts
SimilarMoviesDB