Карина Андоленко

Карина Андоленко
List of movies starring Карина Андоленко. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
30
Height1.74 meter
Born20.09.1987
Place of birthKharkiv, Ukraine Ukraine
Zodiac signVirgo

Filmography

Actor

(2012)
Лена
(2011)
Поцелуй сквозь стену (2010)
Алиса
(2010)
(2013)
Аннушка
(2012)
Татьяна Мальцева, сестра Евгения
(2010)
Наташа
(2014)
(2011)
Маша
(2010)
Лена
(2011)
Татьяна Черкесова
Арифметика подлости (2011)
(2012)
(2012)
Даша
(2010)
Настя
(2011)
(2013)
Дуня
(2013)
Ольга, подруга Ванги
(2012)
Лидия Савченко в молодости
(2010)
Маша Краснова
(2012)
Катя
(2010)
Анна
(2015)
СОБР (2010)
(2011)
(2010)
Ольга Подольская
(2012)
Надя
(2014)
Люба Барцева
(2015)
Татьяна
(2015)
(2014)
Варвара Куликова
(2009)
Полина
(2009)
(2013)
Таня Петрунина
(2013)
Елена Буйда
(2013)
Аля
Contacts
SimilarMoviesDB