Джон М. Чу

Джон М. Чу
List of movies starring Джон М. Чу. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Director

G.I. Joe: Retaliation (2013)
Step Up 3D (2010)
Step Up 2: The Streets (2008)
Justin Bieber's Believe (2013)
Justin Bieber: Never Say Never (2011)
Jem and the Holograms (2015)
Now You See Me 2 (2016)

Producer

Step Up Revolution (2012)
исполнительный продюсер
Step Up All In (2014)
исполнительный продюсер
(2011)

Actor

Freaked (1993)
Giant Stuey Monster
Chao ji ji hua (1993)
IC Places Hollywood (2012)
играет самого себя - интервьюируемый
Contacts
SimilarMoviesDB