Jean Dujardin

Jean Dujardin
List of movies starring Jean Dujardin. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
45
Height1.82 meter
WifeAlexandra Lamy
Born19.06.1972
Place of birthParis, France France
Zodiac signGemini

Filmography

Actor

The Wolf of Wall Street (2013)
Jean Jacques Saurel
Möbius (2013)
Moïse
The Artist (2011)
George Valentin
Les petits mouchoirs (2010)
OSS 117: Rio ne répond plus (2009)
Ca$h (2008)
Un homme et son chien (2008)
L'ouvrier
99 francs (2007)
Octave Parango
Hellphone (2007)
Le warrior de la cave
OSS 117: Le Caire, nid d\'espions (2006)
Hubert Bonisseur de La Bath, alias OSS 117
Le convoyeur (2004)
Jacques
Les Dalton (2004)
Le Cow-Boy Vanneur
La French (2014)
Pierre Michel
Un gars, une fille (1999)
Jean «Loulou»
The Monuments Men (2014)
Jean Claude Clermont
9 mois ferme (2013)
Le traducteur en langue des signes
The 84th Annual Academy Awards (2012)
играет самого себя - победитель: Best Actor in a Leading Role
The Oscars (2013)
играет самого себя - презентатор: Best Actress in a Leading Role
Touch of Evil (2011)
Jean Dujardin
The Orange British Academy Film Awards (2012)
играет самого себя
The 69th Annual Golden Globe Awards (2012)
играет самого себя - победитель: Best Actor in a Motion Picture - Comedy or Musical
TV Festival Du Cannes 2011 (2011)
играет самого себя
(2013)
Various Characters
18th Annual Screen Actors Guild Awards (2012)
играет самого себя
Le bruit des glaçons (2010)
Un balcon sur la mer (2010)
Marc Palestro
Il ne faut jurer... de rien! (2005)
Valentin
Ah! Si j'étais riche (2002)
Le vendeur de chaussures de luxe Weston
Mariages! (2004)
Alex
L'amour aux trousses (2005)
Franck
Bienvenue chez les Rozes (2003)
MG
Contre-enquête (2007)
Richard Malinowski
Lucky Luke (2009)
Lucky Luke
Les Clefs de bagnole (2003)
Un comédien qui refuse de tourner avec Laurent

Director

Les infidèles (2011)
Contacts
SimilarMoviesDB