Janine Darcey

Janine Darcey
List of movies starring Janine Darcey. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

La carapate (1978)
La préposée PTT
Le fantôme de la liberté (1974)
La cliente du second médecin, в титрах не указана
Du rififi chez les hommes (1955)
Louise
The Favour, the Watch and the Very Big Fish (1991)
Old Lady in Park
Moitié-moitié (1989)
Héléna
To Kill a Priest (1988)
Le glaive et la balance (1963)
Chantal
(1941)
Françoise
Coup de tête (1978)
Mlle Lambert, la secrétaire
Le bon plaisir (1984)
Berthe
American Dreamer (1984)
Lady on Train
Un homme et deux femmes (1991)
La tante de Marianne
An Adolescent Girl (1979)
French Without Tears (1940)
Jacqueline Maingot
Orage (1938)
La serveuse, в титрах не указана
Contacts
SimilarMoviesDB