Jacques Gamblin

Jacques Gamblin
List of movies starring Jacques Gamblin. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
60
Born16.11.1957
Zodiac signScorpio

Filmography

Actor

What Love May Bring (2010)
Cameo appearance, хроника, в титрах не указан
Home (2009)
рассказчик, озвучка
The First Day of the Rest of Your Life (2008)
Robert Duval
Mauvais genre (1997)
Martial Bok
Mon homme (1996)
4th Client
Pédale douce (1996)
Adrien Lemoine
Il y a des jours... et des lunes (1990)
Le marié d'une nuit / Caroline's husband
À l'aveugle (2012)
Le commandant Lassalle
Le jour attendra (2013)
Victor
Ni à vendre ni à louer (2011)
Monsieur Cerf-volant
Le nom des gens (2010)
Arthur Martin
L'enfer d'Henri-Georges Clouzot (2009)
Marcel
Enfin veuve (2007)
Léo
25 degrés en hiver (2004)
Miguel
Mademoiselle (2001)
Pierre Cassini
De toutes nos forces (2013)
Paul Amblard
L'enfer (2005)
Pierre
Les Clefs de bagnole (2003)
Un comédien qui refuse de tourner avec Laurent
Les enfants du marais (1998)
Garriss
Les brigades du Tigre (2006)
Jules Bonnot - le chef des anarchistes
La belle histoire (1992)
Bellamy (2008)
Noël Gentil / Emile Leullet / Denis Leprince
Les misérables (1995)
Le bedeau
Serko (2006)
Fragonard
Carnages (2002)
Contacts
SimilarMoviesDB