Джек Шутта

List of movies starring Джек Шутта. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

(1957)
Gas Station Proprietor, в титрах не указан
Abbott and Costello Go to Mars (1953)
Grogan, Bank Guard, в титрах не указан
Francis (1950)
Sgt. Mller, в титрах не указан
City Across the River (1949)
Newboy, в титрах не указан
(1949)
Vendor, в титрах не указан
(1948)
Concessionaire, в титрах не указан
That's the Spirit (1945)
Detective, в титрах не указан
The E-Flat Man (1935)
Tars and Stripes (1935)
Sailor
Tap Roots (1948)
Carpenter, в титрах не указан
Lover Come Back (1946)
Bellhop, в титрах не указан
Up Goes Maisie (1946)
Waiter, в титрах не указан
Adventure in Baltimore (1949)
Unemployed Townsman, в титрах не указан
Whoopee! (1930)
Cowhand, в титрах не указан
Windy Riley Goes Hollywood (1931)
Windy Riley
Slave Girl (1947)
Captive Sailor, в титрах не указан
(1948)
McGee, в титрах не указан
Contacts
SimilarMoviesDB