Ингеборга Дапкунайте

Ингеборга Дапкунайте
List of movies starring Ингеборга Дапкунайте. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

(2014)
проводница Анна
(2012)
Морфея
(2009)
Марго
Морфий (2008)
Анна Николаевна
(2008)
Марта
Hannibal Rising (2006)
Mother Lecter
Ночной продавец (2004)
жена хозяина магазина
Война (2002)
Маргарет
Shadow of the Vampire (2000)
Micheline, в титрах не указана
Seven Years in Tibet (1997)
Ingrid Harrer
Mission: Impossible (1996)
Hannah Williams
Burnt by the Sun (1994)
Маруся
(1989)
Кисуля
(2013)
миссис Хадсон
Вечерний Ургант (2012)
играет саму себя, гость
(2011)
хранительница снов Морфея
(2008)
играет саму себя, гость
(1990)
Наталья
Branded (2012)
Guru`s Associate Dubcek
(2010)
Даша
(2014)
императрица Александра Федоровна
30 Beats (2012)
The Call-Girl - Alice
(2010)
Лиза
(2013)
(2014)
(2000)
Маша
Okkupert (2015)
Irina Sidorva
The Lost Prince (2002)
Tsarina Alexandra
25 degrés en hiver (2004)
Sonia
Prime Suspect 6: The Last Witness (2003)
Jasmina Belkic
(2009)
L'affaire Farewell (2009)
Natasha
(2003)
Ася
(2009)
(2001)
Эля
(1991)
Ольга
Sunburn (1999)
Carolyn Kramer
(2002)
Мария
(1993)
Салли
(1994)
Contacts
SimilarMoviesDB