Игорь Лифанов

Игорь Лифанов
List of movies starring Игорь Лифанов. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Junk (2006)
Валентин
(2005)
Попугай
(2005)
капитан Федор Стожаров
Ночной дозор (2004)
преследователь
Brother (1997)
бандит
(2004)
Свешников
(2002)
старший прапорщик Виктор Хрусталёв
(2000)
комиссар Масловский
(2011)
(2010)
Вадим Григорьевич Лещинский
(2013)
Александр Диченко, «Дикий»
(2010)
Василий Робертсон
(2012)
Власов
(2014)
(2015)
Игорь Калинин
(2013)
Григорий Николаевич Власов
(2011)
Александр Диченко
(2013)
(2012)
(2013)
(2007)
Горкин
(2007)
лейтенант
(2014)
(2006)
(2005)
майор Иван Васильевич Пугачёв
(2005)
Кленов
(2005)
спелеолог
(2007)
Павел Шнырев
(2002)
Алексей
(2000)
«Луфарь»
(2007)
Виктор
(2004)
Тимофей Кольцов, бизнесмен
(2008)
(2002)
тракторист «Рокки»
(2008)
Григорий Николаевич Власов
(2005)
Калягин Владимир Авдеевич, шеф безопасности АМК
(2004)
Турок
(2003)
старший прапорщик Хрусталёв
(2009)
Александр Диченко
(2000)
оперуполномоченный Владимир Колбасов
(2004)
егерь, Василий Клинцов
(2002)
Павел
(2008)
(2008)
Виктор Торопов
(2008)
(1991)
(2008)
Василий
(2010)
(2001)
(1999)
Луфарь
(2005)
Николай Звягин
(2007)
Капитан Крюков
Contacts
SimilarMoviesDB