Хайнер Лаутербах

Хайнер Лаутербах
List of movies starring Хайнер Лаутербах. Filmography ordered by movie release dates.
WifeKatja Flint (divorced)

Filmography

Actor

Stalingrad (2013)
Хензе
The Guardians (2012)
Thomas Backer
Rabbit Without Ears 2 (2009)
Herb
The Experiment (2001)
Dennis, озвучка
Schlaraffenland (1999)
Mark Popp
Erleuchtung garantiert (2000)
Heiner
Männer... (1985)
Julius Armbrust
Ich und Er (1988)
озвучка
St. Pauli Nacht (1999)
Der Eisbär (1998)
Gesundheitsinspektor
Schlussmacher (2012)
Georg Adler
666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst! (2002)
играет самого себя
Helden - Wenn Dein Land Dich braucht (2013)
Kanzler
Hindenburg (2011)
Hugo Eckener
Marlene (2000)
Erich Pommer
Dresden (2006)
Carl Mauth
Das Mädchen Rosemarie (1996)
Konrad Hartog
Contacts
SimilarMoviesDB