Gus Leonard

List of movies starring Gus Leonard. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
158
Born04.02.1859
Place of birthMarseille, France France
Zodiac signAquarius

Filmography

Actor

The Petrified Forest (1936)
Jim - Postman, в титрах не указан
Nana (1934)
Man at Backstage Door, в титрах не указан
The Painted Veil (1934)
Major Domo (scenes deleted)
Pennies from Heaven (1936)
Nightclub Attendee, в титрах не указан
Roman Scandals (1933)
Elderly Shantytown Man, в титрах не указан
One Sunday Afternoon (1933)
Musician, в титрах не указан
Trouble in Paradise (1932)
Elderly Servant, в титрах не указан
The Milky Way (1936)
Band Member at Title Fight, в титрах не указан
The Devil-Doll (1936)
Eiffel Tower Elevator Operator, в титрах не указан
The Mighty Barnum (1934)
Scissors Grinder, в титрах не указан
(1932)
Art School Concierge, в титрах не указан
Smart Money (1931)
Joe - Barbershop Customer, в титрах не указан
(1930)
Pet Shop Owner, в титрах не указан
(1928)
The Butler, в титрах не указан
The Wind (1928)
Old Man at Dance Hall, в титрах не указан
Go West (1925)
General Store Owner, в титрах не указан
(1933)
Jailer, в титрах не указан
(1931)
Mr. Tuttle - Railroad Stationmaster, в титрах не указан
(1923)
(1933)
Nosey Townsperson, в титрах не указан
(1930)
Mr. Berry from Walla Walla, в титрах не указан
Maytime (1937)
Concierge, в титрах не указан
The Tenderfoot (1932)
Grizzled Man viewing Triplets, в титрах не указан
(1927)
Barber, в титрах не указан
Safety Last! (1923)
Office Worker, в титрах не указан
Contacts
SimilarMoviesDB