Джорджия Молл

List of movies starring Джорджия Молл. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
79
Born14.01.1938
Zodiac signCapricorn

Filmography

Actor

Tutti dentro (1984)
Giovanna Salvemini
(1982)
играет саму себя
La blonde de Pékin (1967)
Infirmière Peggy
Island of Love (1963)
Elena Harakas
Mio figlio Nerone (1956)
Lidia
(1970)
Josee
L'arcidiavolo (1966)
Aristocrat's wife
La cambiale (1959)
Maria
Le mépris (1963)
Francesca Vanini
I cosacchi (1960)
Tatiana
Solimano il conquistatore (1961)
Vesna Orlovich
Contacts
SimilarMoviesDB