Gérard Depardieu

Gérard Depardieu
List of movies starring Gérard Depardieu. Filmography ordered by movie release dates.
WifeЭлизабет Депардье (divorced)

Filmography

Actor

United Passions (2014)
Jules Rimet
Life of Pi (2012)
Cook
L'homme qui rit (2012)
Ursus
Potiche (2010)
Diamant 13 (2009)
L'autre Dumas (2009)
Alexandre Dumas
L'instinct de mort (2008)
Guido
L'ennemi public n°1 (2008)
Guido
Babylon A.D. (2008)
Gorsky
Les enfants de Timpelbach (2008)
Le général Igor
La Vie en rose (2007)
Louis Leplée
36 Quai des Orfèvres (2004)
Denis Klein
RRRrrrr!!! (2004)
Le chef des Cheveux Sales
Tais-toi! (2003)
Quentin
Nathalie... (2003)
Bernard
Vidocq (2001)
Vidocq
Le placard (2001)
Félix Santini
102 Dalmatians (2000)
Jean-Pierre Le Pelt
Balzac (1999)
Honoré de Balzac
The Man in the Iron Mask (1998)
Bimboland (1998)
Laurent Gaspard
The Best Job in the World (1996)
Laurent Monier
Hamlet (1996)
Reynaldo
Bogus (1996)
Les anges gardiens (1995)
Antoine Carco / Son ange gardien
La machine (1994)
Dr. Marc Lacroix
Una pura formalità (1993)
Onoff
Germinal (1993)
Toussaint Maheu
1492: Conquest of Paradise (1992)
Columbus
Green Card (1990)
Georges
Camille Claudel (1988)
Auguste Rodin
Les fugitifs (1986)
Jean Lucas
Les compères (1983)
Jean Lucas
Danton (1982)
Danton
Le retour de Martin Guerre (1982)
Arnaud de Tihl
La chèvre (1981)
Campana
La femme d'à côté (1981)
Bernard Coudray
Préparez vos mouchoirs (1977)
Raoul
Novecento (1976)
Olmo Dalcò
Les valseuses (1974)
Jean-Claude
(2011)
Жора, отец Саши
Napoléon (2002)
Joseph Fouché
Les misérables (2000)
Jean Valjean
Le comte de Monte Cristo (1998)
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre (2001)
Obélix
Junket Whore (1998)
играет самого себя
Vatel (2000)
In the Shadow of Hollywood (2000)
играет самого себя (arrives in Strasbourg), хроника, в титрах не указан
Astérix & Obélix contre César (1999)
Obélix
The Secret Agent (1996)
Ossipon
Unhook the Stars (1996)
Big Tommy Bellaveau
Le hussard sur le toit (1995)
Commissaire de Police à Manosque, в титрах не указан
Les cent et une nuits de Simon Cinéma (1994)
Gérard Depardieu, en visite
My Father the Hero (1994)
Andre
My Father the Hero (1991)
André Arnel
Sous le soleil de Satan (1987)
Donissan
Jean de Florette (1986)
Jean de Florette
Une femme ou deux (1985)
Julien Chayssac
Police (1985)
Louis Vincent Mangin
Fort Saganne (1984)
Charles Saganne
Le dernier métro (1980)
Bernard Granger
La scoumoune (1972)
Un homme de main / Burglar
Les Chiens (1978)
Morel
Le sucre (1978)
Raoul-Renaud Homecourt
Ciao maschio (1978)
Gerard Lafayette
The Left-Handed Woman (1978)
Mann mit dem T-Shirt
Violanta (1978)
Fortunat
Blanche (2002)
D'Artagnan
I Am Dina (2002)
Jacob
Cyrano de Bergerac (1990)
Boudu (2005)
Boudu
Astérix aux jeux olympiques (2008)
Obélix
Astérix & Obélix: Au service de sa Majesté (2012)
Obélix
From Time to Time (1992)
Paris Airport Employee
Bon voyage (2003)
Jean-Étienne Beaufort
Le pacte du silence (2003)
Joachim
Aime ton père (2002)
Leo Shepherd
Concorrenza sleale (2001)
Professor Angelo
(2000)
Бернард
Tutto l'amore che c'è (2000)
Molotov
Mirka (2000)
Strix
La parola amore esiste (1998)
Avv. Levi
XXL (1997)
Jean Bourdalou
Le garçu (1995)
Gerard
Élisa (1994)
Jacques «Lébovitch» Desmoulin
Le colonel Chabert (1994)
Chabert
Hélas pour moi (1993)
Simon Donnadieu
Tous les matins du monde (1991)
Marin Marais
«Merci la vie» (1990)
Doctor Marc Antoine Worms
Uranus (1990)
Léopold Lajeunesse
I Want to Go Home (1989)
Christian Gauthier
Trop belle pour toi (1989)
Bernard Barthélémy
Deux (1988)
Marc Lambert
A Strange Place to Meet (1988)
Charles
The Way Out (1986)
Clara's father
Je hais les acteurs (1986)
Un détenu au commissariat, в титрах не указан
Tenue de soirée (1986)
Bob
Rive droite, rive gauche (1984)
Paul Senanques
La lune dans le caniveau (1983)
Gérard Delmas - un docker hanté par le suicide de sa soeur
Le grand frère (1982)
Gérard Berger / Bernard Vigo
Le choix des armes (1981)
Mickey
Je vous aime (1980)
Patrick
Inspecteur la Bavure (1980)
Roger Morzini - l'ennemi public N°1
Loulou (1980)
Loulou
My American Uncle (1980)
René Ragueneau
Temporale Rosy (1980)
Raoul Lamarre
Buffet froid (1979)
Alphonse Tram
L\'ingorgo (1979)
Franco
La nuit, tous les chats sont gris (1977)
Philippe Larcher
Dites-lui que je l'aime (1977)
David Martinaud
Baxter, Vera Baxter (1977)
Michel Cayre
Le camion (1977)
Lui
René la canne (1977)
René Bornier
Barocco (1976)
Samson / Samson's Killer
Maîtresse (1975)
Olivier
La dernière femme (1976)
Gerard
Je t'aime moi non plus (1976)
Le paysan au cheval
7 morts sur ordonnance (1975)
Doctor Jean-Pierre Berg
The Wonderful Crook (1975)
Pierre
Vincent, François, Paul... et les autres (1974)
Jean Lavallee
Stavisky... (1974)
Le jeune inventeur
La femme du Gange (1974)
L'homme de la plage
Les gaspards (1973)
Le facteur / The postman
Rude journée pour la reine (1973)
Fabien
Deux hommes dans la ville (1973)
Un jeune truand
Nathalie Granger (1972)
Salesman
L' An 01 (1973)
Un voyageur qui ne prend pas le train
L\'affaire Dominici (1973)
Zézé Perrin
Au rendez-vous de la mort joyeuse (1973)
Beretti
Le tueur (1971)
Frédo Babasch, le «mouton» de la Santé
Le viager (1972)
Victor, le complice de Jo
Un peu de soleil dans l'eau froide (1971)
Pierre, le frère de Nathalie
La vie sentimentale de Georges Le Tueur (1971)
François Truffaut: Stolen Portraits (1993)
играет самого себя
La Femme Musketeer (2004)
Cardinal Mazarin
Rasputin (2013)
Григорий Распутин
(2011)
Григорий Распутин
(2014)
(2014)
Виктор Ламберт
Welcome to New York (2014)
Devereaux
Le grand soir (2012)
Juvénal, l'homme qui lit l'avenir dans le verre de saké
Miserere (2013)
Lionel Kasdan
Mammuth (2010)
La tête en friche (2010)
Grenouille d'hiver (2011)
Benjamin
Le grand restaurant (2010)
Gérard - un client du restaurant
Valley of Love (2015)
Gérard
A Farewell to Fools (2013)
Ipu
Pozdnyaya lyubov (2010)
Frank-Étienne Vers La Béatitude (2012)
Frank-Étienne
Les rois maudits (2005)
Jacques de Molay
Michou d'Auber (2007)
Georges
Les acteurs (2000)
Gérard Depardieu
Bouquet final (2008)
Hugo
Je préfère qu'on reste amis (2005)
Serge
Les temps qui changent (2004)
Antoine Lavau
Nouvelle-France (2004)
Father Thomas Blondeau
Volpone (2002)
Volpone
Quand j'étais chanteur (2006)
Alain Moreau
À l'origine (2009)
Abel
Combien tu m'aimes? (2005)
Charly
Last Holiday (2006)
Chef Didier
Hello Goodbye (2008)
Alain Gaash
Les Clefs de bagnole (2003)
Le fromager
Les invincibles (2013)
Jacky Camboulaze
Turf (2013)
M. Paul
Glenn, the Flying Robot (2010)
Bellamy (2008)
Disco (2008)
Jean-François
Cadences obstinées (2013)
Père Villedieu
The 63rd Annual Academy Awards (1991)
Cyrano de Bergerac, хроника
(2008)
играет самого себя, гость
Crime Spree (2003)
City of Ghosts (2002)
Between Strangers (2002)

Director

Paris, I Love You (2006)
Un pont entre deux rives (1999)
Le tartuffe (1984)

Producer

She's So Lovely (1997)
исполнительный продюсер
Agantuk (1991)
исполнительный продюсер / продюсер
Shakha Proshakha (1990)
Contacts
SimilarMoviesDB