Franck Ribière

List of movies starring Franck Ribière. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Producer

Las brujas de Zugarramurdi (2013)
сопродюсер
Secuestrados (2010)
Balada triste de trompeta (2010)
Celda 211 (2009)
сопродюсер
À l'intérieur (2007)
Maléfique (2002)
ассоциированный продюсер
Musarañas (2014)
ассоциированный продюсер
The Oxford Murders (2007)
Livide (2011)
As Luck Would Have It (2011)
сопродюсер (в титрах: Franck Ribiere)
Mala (2013)
El desconocido (2015)
сопродюсер
Crimen ferpecto (2004)
ассоциированный продюсер
El Niño (2014)
сопродюсер
Extinction (2015)
ассоциированный продюсер / сопродюсер
Contacts
SimilarMoviesDB