Elizabeth McBride

Elizabeth McBride
List of movies starring Elizabeth McBride. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Design

Michael (1996)
по костюмам
Assassins (1995)
по костюмам
The Shawshank Redemption (1994)
по костюмам
Made in America (1993)
по костюмам
Fried Green Tomatoes (1991)
по костюмам
Thelma & Louise (1991)
по костюмам
Driving Miss Daisy (1989)
по костюмам
Flesh and Bone (1993)
по костюмам
China Moon (1991)
по костюмам
Love Hurts (1990)
по костюмам
Tapeheads (1987)
по костюмам
Square Dance (1987)
по костюмам
True Stories (1986)
по костюмам
The Appointments of Dennis Jennings (1988)
по костюмам
Contacts
SimilarMoviesDB