Дмитрий Шевченко

Дмитрий Шевченко
List of movies starring Дмитрий Шевченко. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
53
Height1.76 meter
WifeМария Шалаева (divorced)
Born17.06.1964
Place of birthOdessa, Ukraine Ukraine
Zodiac signGemini

Filmography

Actor

Battalion (2015)
(2012)
«риелтор»
Shadowboxing 3: Last Round (2011)
Нечаев
(2007)
Нечаев
(2005)
Нечаев
(2004)
Дима
Proof of Life (2000)
Russian Sergeant
(1992)
заключенный
Короли игры (2007)
Максим Красин
(2005)
Семченко
(2003)
Карл Модестович
(2012)
Котиков
(2012)
Павел
(2013)
Гуревич
(2014)
Андрей Васильевич Пряников
(2015)
Зимин, полковник КГБ
(2013)
Игорь Петрович Карташов, майор
(2011)
Леонид
(2012)
Макс Др
Барс и Лялька (2014)
(2003)
писатель Влад
(2006)
Никита
(2015)
Андрей Чернов
(2005)
Даневич
(2009)
Виктор Винеев
(2013)
Петр Житов
(2007)
Сергей
(2004)
Жерар Бронье
(2005)
(2005)
Демин
(1999)
(2014)
Виктор Николаевич Воронин, депутат
(2000)
доктор
(2001)
Артур
(1993)
(1999)
Артур
(2009)
Геннадий
(2002)
Вадим
(2002)
доцент Гирин
(1998)
Степан
(2001)
(2007)
Питбуль
Contacts
SimilarMoviesDB