Дмитрий Рудовский

Дмитрий Рудовский
List of movies starring Дмитрий Рудовский. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
55
Born04.12.1962
Place of birthMoscow, Russia Russia
Zodiac signSagittarius

Filmography

Producer

Battalion (2015)
(2014)
Stalingrad (2013)
Духless (2011)
(2011)
генеральный продюсер
(2010)
(2009)
Обитаемый остров (2008)
(2006)
Да и да (2014)
(2013)
(2013)
(2012)
(2015)
(2015)
(2014)
Савва. Сердце воина (2015)
иполнительный продюсер
(2015)
(2015)
(2016)
(2013)
(2015)
генеральный продюсер
(2007)
Contacts
SimilarMoviesDB