Денис Яковлев

Денис Яковлев
List of movies starring Денис Яковлев. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
39
Height1.80 meter
Born09.04.1978
Place of birthSverdlovsk, Russia Russia
Zodiac signAries

Filmography

Actor

(2007)
Тихонравов Михаил
(2006)
лейтенант Бобров
(2011)
«Бондарчук»
(2014)
Александр
(2011)
(2013)
Зазуля
(2011)
Пашка
(2012)
(2014)
йог Василий
(2011)
Рябов
Условия контракта 2 (2013)
Геннадий
(2013)
Пашка
(2010)
Иван
(2005)
молодой поэт
(2005)
(2004)
(2009)
Павел Удальцов
(2002)
(2007)
Contacts
SimilarMoviesDB