Чулпан Хаматова

Чулпан Хаматова
List of movies starring Чулпан Хаматова. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
42
Height1.64 meter
HusbandАлександр Шейн
Иван Волков (divorced)
Born01.10.1975
Place of birthKazan, Russia Russia
Zodiac signLibra

Filmography

Actor

Дом Солнца (2009)
Галина
(2008)
(2008)
Вика
(2008)
(2004)
Нелли
Good Bye Lenin! (2003)
Lara
(2013)
(2010)
жена Достоевского
Иван Грозный (2009)
(2005)
Ольга Нестеровская
Доктор Живаго (2005)
Лара
(1999)
Мамлакат Бигмурадова
(2012)
Вера
(2015)
играет саму себя
(2013)
(2015)
Галина
(2013)
играет сама себя
Under Electric Clouds (2015)
(2015)
Лиза
Garegin Nzhdeh (2013)
Ephimeh
(2012)
голос за кадром, озвучка
Obce ciało (2014)
Тамара
(2015)
Нэлла Аххо
(2000)
Маша
(2007)
(2006)
Журналист Урсула
Viktor Vogel - Commercial Man (2001)
Rosa Braun
(2008)
(2000)
América (2010)
Liza
(2008)
Лия
(2009)
Лариса
(2001)
Дина
(2005)
(2004)
Варя Иванова
Tuvalu (1999)
Eva
Schläft ein Lied in allen Dingen (2009)
Kristina
(1998)
Рита
(1997)
Катя
(2005)
Таня, дочь Кукоцкого
Contacts
SimilarMoviesDB