Chris Tucker

Chris Tucker
List of movies starring Chris Tucker. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Silver Linings Playbook (2012)
Danny
Rush Hour 3 (2007)
Rush Hour 2 (2001)
Next Friday (1999)
Smokey, хроника, в титрах не указан
Rush Hour (1998)
The Fifth Element (1997)
Ruby Rhod
Money Talks (1997)
Friday (1995)
Jackie Brown (1997)
Beaumont Livingston
Panther (1995)
Bodyguard
Dead Presidents (1995)
The Meteor Man (1993)
MC in Mall, в титрах не указан
House Party 3 (1994)
Johnny Booze
BET Awards 2013 (2013)
играет самого себя - ведущий
70th Golden Globe Awards (2013)
играет самого себя - член аудитории, в титрах не указан
19th Annual Screen Actors Guild Awards (2013)
играет самого себя - презентатор
The 2013 Film Independent Spirit Awards (2013)
играет самого себя - презентатор
MSN Exclusives (2012)
играет самого себя (2013)
Live 8 (2005)
играет самого себя
Jackie Chan: Fast, Funny and Furious (2002)
играет самого себя
Michael Jackson: Number Ones (2003)
Chris (segment 'You Rock My World'), хроника
The Nostalgia Critic (2007)
Carter, хроника
Contacts
SimilarMoviesDB