Charles Vanel

Charles Vanel
List of movies starring Charles Vanel. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Les diaboliques (1954)
Alfred Fichet, le commissaire
Les croix de bois (1932)
Caporal Breval
Cadaveri eccellenti (1975)
Procurator Varga
To Catch a Thief (1954)
Bertani
Le salaire de la peur (1953)
M. Jo
Si Versailles m'était conté (1953)
Monsieur de Vergennes
The Road to Glory (1936)
French soldier, хроника, в титрах не указан
7 morts sur ordonnance (1975)
Old Brézé
Le chant du monde (1965)
Marinau, le matelot
Hearts at Sea (1950)
Nostromo Norus
La mort en ce jardin (1956)
Castin
Comptes à rebours (1971)
Juliani
La vérité (1960)
Maître Guérin
Contacts
SimilarMoviesDB