Celia Bobak

List of movies starring Celia Bobak. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Design

Exodus: Gods and Kings (2014)
по декорациям
Hyde Park on Hudson (2012)
по декорациям
W.E. (2011)
по декорациям
London Boulevard (2010)
по декорациям
City of Ember (2008)
по декорациям
Sleuth (2007)
по декорациям
The Phantom of the Opera (2004)
по декорациям
The Martian (2015)
по декорациям
Love's Labour's Lost (2000)
по декорациям
The Clandestine Marriage (1999)
по декорациям
Last Orders (2001)
по декорациям
One Chance (2013)
по декорациям
Spud (2010)
по декорациям
Shanghai (2010)
по декорациям
I'll Be There (2003)
по декорациям
Contacts
SimilarMoviesDB