Catherine Deneuve

Catherine Deneuve
List of movies starring Catherine Deneuve. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
74
Height1.68 meter
HusbandДэвид Бэйли (divorced)
Born22.10.1943
Place of birthParis, France France
Zodiac signLibra

Filmography

Actor

Les bien-aimés (2011)
Madeleine
What Love May Bring (2010)
Cameo appearance, хроника, в титрах не указана
Potiche (2010)
Suzanne Pujol
L'amour fou (2010)
играет саму себя, хроника
Un conte de Noël (2008)
Junon Vuillard
Persepolis (2007)
Mom, озвучка
Yves Saint Laurent - Le temps retrouvé (2002)
играет саму себя, в титрах не указана
The Musketeer (2001)
The Queen
8 femmes (2001)
Dancer in the Dark (2000)
Kathy
East/West (1999)
Габриэль Девеле
Généalogies d'un crime (1997)
Jeanne / Solange
Indochine (1992)
The Hunger (1983)
Miriam Blaylock
L'Africain (1983)
Charlotte
A Slightly Pregnant Man (1973)
Irène de Fontenoy
Ça n'arrive qu'aux autres (1971)
Catherine
Tristana (1970)
Tristana
La sirène du Mississipi (1969)
Julie Roussel / Marion Vergano
Belle de jour (1967)
Séverine Serizy / Belle de Jour
Les demoiselles de Rochefort (1967)
Delphine Garnier
Repulsion (1965)
Carol
Les parapluies de Cherbourg (1964)
Geneviève Emery
Dangerous Liaisons (2003)
Le choc (1982)
Claire
Le Temps retrouvé (1999)
Convento, O (1995)
Hélène
L'univers de Jacques Demy (1995)
играет саму себя
Les cent et une nuits de Simon Cinéma (1994)
La star-fantasme
Helmut Newton: Frames from the Edge (1989)
играет саму себя
Fort Saganne (1984)
Louise
Le dernier métro (1980)
Marion Steiner
March or Die (1977)
Simone Picard
Casotto (1977)
La donna del sogno
Si c'était à refaire (1976)
Catherine Berger
Hustle (1975)
Nicole Britton
Langlois (1970)
играет саму себя
The April Fools (1969)
Catherine Gunther
Mayerling (1968)
Maria Vetsera
Les plus belles escroqueries du monde (1964)
Swindler (segment 'L'homme qui vendit la Tour Eiffel')
L'argent des autres (1978)
Cécile Rainier
Je rentre à la maison (2001)
Marguerite
Astérix & Obélix: Au service de sa Majesté (2012)
Reine Cordelia
A Strange Place to Meet (1988)
France
Le choix des armes (1981)
Nicole Durieux
Je vous aime (1980)
Alice
Um Filme Falado (2003)
Delfina
Le petit poucet (2001)
La reine
Pola X (1999)
Marie
Belle maman (1999)
Le vent de la nuit (1999)
Hélène
Place Vendôme (1998)
Marianne Malivert
Sans titre (1997)
Les voleurs (1996)
Marie Leblanc
La partie d'échecs (1994)
Marquise
Ma saison préférée (1993)
Emilie
Contre l'oubli (1991)
играет саму себя (segment 'Pour Febe Elisabeth Velasquez, El Salvador')
La Reine blanche (1991)
Liliane Ripoche
Fréquence meurtre (1988)
Jeanne Quester
Agent trouble (1987)
Amanda Weber
Le lieu du crime (1986)
Lili Ravenel
Speriamo che sia femmina (1985)
Claudia
Paroles et musique (1984)
Margaux
Le bon plaisir (1984)
Claire Després
Hotel America (1981)
Hélène
Courage fuyons (1979)
Eva
Us Two (1979)
Françoise
Ils sont grands, ces petits (1979)
Louise Mouchin
Écoute voir... (1979)
Claude Alphand
Anima persa (1976)
Sofia Stolz
Le sauvage (1975)
Nelly
L'agression (1975)
Sarah
Fatti di gente perbene (1974)
Linda Murri
Zig zig (1975)
Marie - chanteuse et prostituée
The Woman with Red Boots (1974)
Françoise LeRoi
Touche pas à la femme blanche (1973)
Marie-Hélène de Boismonfrais
Un flic (1972)
Cathy
Liza (1972)
Liza
Donkey Skin (1970)
La princesse / 'Peau d'âne'
Tout peut arriver (1969)
Interviewee
La chamade (1968)
Lucile
Manon 70 (1968)
Manon
Benjamin ou Les mémoires d'un puceau (1967)
Anne de Clécy
Les créatures (1966)
Mylène
La vie de château (1966)
Marie
Das Liebeskarussell (1965)
Angela Claasen
Un monsieur de compagnie (1964)
Isabelle
Le chant du monde (1965)
Clara
Les petits chats (1965)
La chasse à l'homme (1964)
Denise Heurtin
La costanza della ragione (1964)
Lori
Vacances portugaises (1963)
Catherine
Et Satan conduit le bal (1962)
Manuelle
Le vice et la vertu (1963)
Justine Morand, la vertu
Les Parisiennes (1962)
Sophie (segment 'Sophie')
L'homme à femmes (1960)
Catherine
Les portes claquent (1960)
Dany
Les collégiennes (1957)
Une grande
Absolument fabuleux (2001)
Une spectatrice du défilé
Nuages: Lettres à mon fils (2001)
рассказчик (French language version) / Récitante
Von Trier's 100 øjne (2000)
играет саму себя
Pierre and Gilles, Love Stories (1997)
играет саму себя
Les demoiselles ont eu 25 ans (1993)
François Truffaut: Stolen Portraits (1993)
играет саму себя, хроника
Reporters (1981)
играет саму себя
Le dernier cri des Halles (1973)
играет саму себя
(1968)
играет саму себя, в титрах не указана
3 coeurs (2014)
Madame Berger
L'homme qu'on aimait trop (2014)
Renée Le Roux
La tête haute (2015)
La juge des enfants Florence Blaque
Elle s'en va (2013)
Bettie
L'homme qui voulait vivre sa vie (2010)
Anne
The Kid Stays in the Picture (2002)
играет саму себя, хроника
Never Sleep Again: The Elm Street Legacy (2010)
играет саму себя, хроника
O Theos agapaei to haviari (2012)
Empress Catherine II of Russia
Bill Cunningham New York (2010)
играет саму себя
Les yeux de sa mère (2011)
Lena Weber
Gainsbourg, l'homme qui aimait les femmes (2010)
играет саму себя, хроника
Dans la cour (2014)
Mathilde
Roman Polanski: A Film Memoir (2011)
играет саму себя, хроника
Bancs publics (Versailles rive droite) (2009)
La cliente à la petite armoire
Princesse Marie (2004)
Marie Bonaparte
The 63rd Annual Golden Globe Awards (2006)
играет саму себя - презентатор
Palais royal! (2005)
Eugénia
Les temps qui changent (2004)
Cécile
Le héros de la famille (2006)
Alice Mirmont
Rois et reine (2004)
Mme Vasset
Après lui (2007)
Camille
The 79th Annual Academy Awards (2007)
играет саму себя - Co-Presenter: Foreign-Language Films Montage
Mes stars et moi (2008)
Solange Duvivier
The 65th Annual Academy Awards (1993)
играет саму себя - Nominated: Best Actress in a Leading Role & Presenter: Best Costume Design
The 74th Annual Academy Awards (2002)
играет саму себя (taped)
Le tout nouveau testament (2015)
Au plus près du paradis (2002)
Contacts
SimilarMoviesDB