Carole Bouquet

Carole Bouquet
List of movies starring Carole Bouquet. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

Les enfants de Timpelbach (2008)
Mme Drohne
Wasabi (2001)
Sofia
New York Stories (1989)
Princess Soroya (segment 'Life without Zoe')
Bingo Bongo (1982)
Laura
Cet obscur objet du désir (1977)
Conchita
Rosemary's Baby (2014)
Margaux Castevet
A Business Affair (1994)
Kate Swallow
Grosse fatigue (1994)
Carole Bouquet
Nemo (1984)
Rals-Akrai
For Your Eyes Only (1981)
Melina Havelock
Moi César, 10 ans 1/2, 1m39 (2003)
En personne / играет саму себя on TV, хроника, в титрах не указана
Blanche (2002)
Anne d'Autriche
Un pont entre deux rives (1999)
Mina
Trop belle pour toi (1989)
Florence Barthélémy / La voisine de Colette
Rive droite, rive gauche (1984)
Babée Senanques
Buffet froid (1979)
Le jeune femme / The young woman at the end
Contre l'oubli (1991)
играет саму себя (segment 'Pour Andreas Christodoulou, Grèce')
En plein coeur (1998)
Viviane Farnese
Embrassez qui vous voudrez (2002)
Lulu
Une heure de tranquillité (2014)
Nathalie Leproux
Impardonnables (2011)
Judith
Libre échange (2010)
Marthe
Feux rouges (2004)
Hélène
Bienvenue chez les Rozes (2003)
Béatrice
Protéger & servir (2009)
Aude Lettelier
Aurore (2006)
La reine
Travaux, on sait quand ça commence... (2005)
Chantal Letellier
L'enfer (2005)
Marie, la mère
Tango (1992)
Female Guest
Le rouge et le noir (1997)
Louise de Rénal
Contacts
SimilarMoviesDB